Jobb

Bedre kundebetjening = bedre butikk

Når kundene dine ringer deg fortjener de å få svar, helst av noen som kan svare på det de lurer på. Mobilt Bedriftsnett er en sentralbordløsning som er enkel og kompleks på samme tid. Mobilt Bedriftsnett er enkelt å bruke, og har samtidig funksjonalitet som ivaretar kundene dine på en profesjonell måte.

Les mer om Mobilt Bedriftsnett  

Alltid tilgang til dine jobbdokumenter

Du har sikkert opplevd det; noen dokumenter er lagret på serveren på jobben, noen lokalt på PC-en og noen på en minnepinne man ikke finner. Og hvor befinner den sist oppdaterte versjonen seg? Med Telenor Office 365 er alle dokumentene dine lagret ett sted, og du har alltid tilgang til de - uansett om du jobber fra PC-en, Mac-en, nettbrettet eller mobilen. Hele løsningen ligger trygt i skyen og flere kan enkelt jobbe i samme dokument - samtidig. Sett opp videomøter med Lync og delta uten å være der fysisk. Slik sparer dere også tid og penger.

Les mer om Telenor Office 365  

sikker

Unngå tyveri av sensitiv informasjon

En sikkerhetskrise kan skapes av så lite som at en nøkkelperson i din bedrift blir frastjålet sin usikrede mobil. Med våre sikkerhetsløsninger kan mobilen sperres og innholdet slettes - selv etter at telefonen er borte. Hver ansatt kan sikre inntil fire enheter ved å laste ned en enkel applikasjon, som også inkluderer blant annet antivirus.


Les mer om mobil sikkerhet