Ønsker din bedrift Fri+ fra Telenor?

Med Fri+ er alt inkludert

I Fri+ har vi inkludert alt som gjør mobilbruk enkelt og forutsigbart. Du får ubegrenset antall minutter og SMS og velger selv datamengden du ønsker. Inkludert får du også sikkerhetsløsninger som trygger innholdet på mobilen.

Alle ansatte får nå 1 TB (1000 GB) lagringsplass hver i skyen inkludert i sitt Fri+ abonnement. Lagre og del dokumenter og få tilgang til de overalt – fra PC, nettbrett og mobil.

Microsoft OneDrive for Business

Med OneDrive for Business får dere en felles og pålitelig lagringsplattform i skyen. Alle ansatte får 1 TB lagringsplass hver, og kan lagre, dele og redigere - uansett om dere jobber med PC, nettbrett eller mobil.

Dere kan jobbe samtidig i samme dokument og alt er integrert med de kjente programmene i Office-pakken.

Jobb i dokumenter når dere er offline. Filene vil automatisk synkroniseres når dere er online igjen, og dere kan jobbe videre i et oppdatert dokument på fra alle enheter.

Min Sky

Med Min Sky har du alle bildene dine på ett sted. Trygt og enkelt.

Du lagrer, ser og deler på mobilen, nettbrettet og pc-en/Mac-en og på tvers av operativsystemer. Bildene er tilgjengelig overalt, alltid.

Med et Fri+ abonnement får du hele 25 GB lagringsplass inkludert.

Se video for hvordan du kommer i gang med - og bruker - Min Sky

sikker mobil

SikkerMobil: Lås mobilen - etter at den er mistet

Hvis du er uheldig og mister mobilen, kan du med SikkerMobil når som helst sperre eller slette innholdet på telefonen ved å kontakte vår døgnåpne kundeservice.

Tjenesten sikrer inntil fire av de ansattes mobile enheter og leveres som en applikasjon som lastes ned. Slik får man:

 Fjernsperring eller sletting av innhold 24 timer i døgnet
 Kontinuerlig kontroll av "usikre" applikasjoner
 Helsesjekk av operativsystemet
 Antivirus

Velkomstmeny

Velkomstmeny er en automatisk sentralbordtjeneste for bedrifter uten bemannet sentralbord. Slik får kundene deres alltid får svar og kommer enkelt frem til riktig person. Dere får én velkomstmeny inkludert i bedriftens avtale med Telenor.

Dette betyr at dere innenfor åpningstiden kan gi innringerne deres én velkomstmelding med tilhørende tastevalg, mens de etter åpningstid kan få en lest opp en annen beskjed. Mulighetene med Velkomstmeny er mange.