Én av to nordmenn bruker ikke automatlås på telefonen. Det betyr at hvem som helst kan få tilgang til innholdet hvis telefonen kommer på avveie. Med Telenor sine mobile sikkerhetsløsninger, sikrer du innholdet på mobilen og nettbrettet. Trygt for både den ansatte og for bedriften.

Ønsker din bedrift å vite mer om Mobil Sikkerhet fra Telenor?

 

 
mobilesecurity

SikkerMobil: Lås mobilen - etter at du har mistet den

Hvis du er uheldig og mister mobilen, kan du med SikkerMobil når som helst sperre eller slette innholdet på telefonen ved å kontakte Telenor sin døgnåpne kundeservice. 

Tjenesten sikrer inntil fire av de ansattes mobile enheter og leveres som en applikasjon som lastes ned. Slik får man: 

  • Fjernsperring eller sletting av innhold 24 timer i døgnet
  • Kontinuerlig kontroll av "usikre" applikasjoner
  • Helsesjekk av operativsystemet
  • Antivirus 

 

Dersom uhellet er ute og du mister telefonen eller nettbrettet, ringer du Telenor på 09000. Da sperrer eller sletter de innholdet for deg. Husk å laste ned appen SikkerMobil før uhellet er ute. Appen er foreløpig tilgjengelig for iOS og Android.

Mobil Kontroll: En komplett løsning for hele bedriften

Med Mobil Kontroll får bedriften en sentralstyrt sikkerhetsløsning som beskytter sensitive data mot innsyn.


Sletting av innhold
Når en medarbeider mister eller får frastjålet sin mobiltelefon eller nettbrett, kan dere hele døgnet ta kontakt med Telenor kundeservice på telefon 09000. 

Sperring av telefon
Hvis en telefon glemmes igjen, og man har et håp om at den skal komme til rette, kan dere selv fjernlåse telefonen umiddelbart. 


Enkel oppgradering av de ansattes programmer
Med Mobil Kontroll oppgraderer dere alle oppsett og applikasjoner på de ansattes mobiltelefoner med ett enkelt tastetrykk.


Rapportering
Dere får full oversikt over hver enkelt mobiltelefon og nettbrett med transparent rapportering. Man kan enkelt hente ut telefonlogg, gruppelogg og firmalogg.