Ønsker din bedrift Mobilt Bedriftsnett fra Telenor?

Sentralbordet i lomma

Mobilt Bedriftsnett gir dere full frihet til å jobbe hvor dere vil – når dere vil – og fortsatt ha 100% oversikt. Med en enkel app kan de ansatte til enhver tid se hvem som har ringt, markere fravær og sette over samtaler. De ansatte får rett og slett sitt eget sentralbord i lomma. Vi skreddersyr en løsning basert på din bedrifts behov, slik at de ansatte får fullt utbytte av en hverdag som blir mer og mer mobil.

Ny kommunikasjonsplattform

Gunnebo Nordic har implementert en helt ny kommunikasjonsplattform fra Telenor. Løsningen innebærer integrasjon av IP- og mobiltelefoni med Telenor Mobilt Bedriftsnett og Microsoft Lync.

Boa Eiendomsmegling

Boa Eiendomsmegling har implementert Mobilt Bedriftsnett fra Telenor. Alle innkommende henvendelser rutes inn til en mobiltelefon som benyttes som sentralbordet. I tillegg styrer alle ansatte sin egen tilgjengelighet med mobil appen og har full oversikt over innkommende anrop.

AlltidSvar

Alltid svar, ingen kø

Alltid svar, ingen kø - For oss representerer alle telefonsamtaler et potensielt salg, en mulighet til å bistå en forhandler eller veilede en kunde. Da er det helt avgjørende at vi svarer raskt og finner rett person med en gang. Mobilt Bedriftsnett har den funksjonaliteten vi trenger for å klare dette.