Har du kontroll på dokumentene?

Du har sikkert opplevd det; noen dokumenter er lagret på serveren på jobben, noen lokalt på PC-en og noen på en minnepinne man ikke finner. Og hvor befinner den sist oppdaterte versjonen seg?

Med Office 365 fra Telenor, har du alle dokumentene dine lagret ett sted: i skyen. Du har alltid tilgang fra PC-en, Mac-en, nettbrettet eller mobilen. Samtidig har du alltid siste versjon av Office tilgjengelig. Ingen installasjon eller oppgraderinger er nødvendig.

Ønsker din bedrift Office 365 fra Telenor?

Delta i møter uten å være der

Med Office 365 fra Telenor og Lync, kan du delta i møter uansett hvor du befinner deg. Ring møtedeltakerne direkte fra PC-en, vis og del dokumenter og gjør nødvendige forbedringer der og da. Slik kan dere jobbe smartere - samtidig som dere sparer tid og penger. Vil du ha mer informasjon om Office 365 fra Telenor? Kontakt oss, da vel.
snakke

Support

Med Telenor Office 365 er egen sluttbrukerstøtte fra et dedikert team inkludert i abonnementet. Våre medarbeidere svarer deg på norsk.
lync

Fremtidsrettet løsning

Telenor er den eneste operatøren i verden som tilbyr integrert tale i Lync Online, både til mobiltelefon og fasttelefon. La Telenor være din totalleverandør av IT og telekom
migration

Migrering

Vi kan hjelpe din bedrift med å migrere over på Telenor Office 365 fra din nåværende løsning, i tillegg kan vi også bistå med opplæring av ansatte. Enkelt å komme i gang, enkelt å bruke.